Snijeg na Sljemenu

7.2.2012. utorak, Sljeme

1h 30min – nakon posla, postavljanje cvikalice za srijedu na Gornji Mrzljak i to u trapericama! Bilo je dosta snijega, a iza Njivica sam prtio i naletavao na nanose do iznad koljena…i dalje su temperature debelo u minusu.

8.2.2012. srijeda, Sljeme

96:10 – Mrak kombinacija V, 8. kolo

Vrijeme: hladno, vedro, novi snijeg, mjesečina, zvijezde…

Brana Lagvić – Plava pećina – Gornji Mrzljak – Snježna kraljica, prekrasna večer punog mjeseca….prava uživancija za kraj Mrak kombe!

12.2.2012. nedjelja, Sljeme

Nakon dugo vremena opet na turnim skijama – jupiiii! Kad sam se kod Donje stanice žice ukopčao u vezove odmah mi je bilo super, a nismo još ni krenuli, hehe…joj kak mi super to turno skijanje, iako nisam baš neki majstor na nizbrdicama, dajem sve od sebe da ih savladam…veli Neven da zakaj uvijek zapitkujem kakva je nizbrdica kad mi fino ide :)…ma mislim da mi najviše problema rade guste šume, pogotovo ako su još k tome zapaprene finom strmicom…tad se lovim od drva drva…pomalo…

Gore smo krenuli po Leusteku, pa iznad Adolfovca skrenuli na petnajsticu i po njoj ravno naprej do Gelendera. Neven i Letz su prtili, a Suhi i ja pratili po snijegu koji je bio dosta mekan i rahli. Rahli – prvi puta sam napisao ovu riječ!

Uspon po Leusteku

Prava zimska idila!

Na spustu smo kombinirali više staza i to redom Gips, petnajstica, pa neka Nevenova strmica kroz gustiš di sam prehodao sto metara (bilo je zelo zahtevno ;)), pa nazad na Gips iznad Snopljaka i za kraj Leustek do dole…

Veleslalom by Suhi

spust

Majstor od fotografije je Letz…

Bilo je odlično!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Snijeg na Sljemenu

  1. chevap says:

    Hajde , lepo vam je bilo !!!

  2. majash says:

    steta sto blog nema vise opcija za LAJK! Superica 😉

  3. mukki says:

    Fotke ko da su s trenkanja u Laponiji.

    RAHLI!

  4. p.o.s. says:

    Lepo, lepo!

  5. Bo says:

    ke lepoooo!!! al rahli snjezek <3 :))

Komentiraj

E-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *