OVO JE STRAŠNO!

Blago onima koji su cijepljeni od nogometa i ne jebe ih ovo…
Mda… Bilić prije Engleske i Bilić poslije Engleske nije isti izbornik! Nakon onih 5:1, što uopće nije bio realan odnos snaga, nego plod greške slovačkog lažnjaka, hobita, kepeca, trola i gnoma Ljuboša Mihela, kojeg je UEFA gurala valjda zato da ima pokojeg “top” suca iz neke lijeve zemlje, počeli smo igrati k’o pičke jer ga je taj poraz valjda toliko traumatizirao da je počeo srat s nekim kurčevim oprezom koji nas je odveo upravo u kurac. Prvo u Ukrajini, koja je bila zrela za poraz, odmah nakon te Engleske. I počeo je s nekim logikama tipa: iako trebamo pobjedu, krećemo oprezno, a onda u zadnjih 30 minuta, ako do tada ne osiguramo pobjedu u opreznoj i sigurnoj igri, što nikad nije slučaj, krećemo va banque i to kad više nema vremena za popravak ako protivnik zabije iz neke kontre. I onda dobijemo najslabiju grupu svih vremena. Da je netko maštovit morao kombinirati repke po jakosnim skupinama moravši odabrati najgoru, ne bi mu pala na pamet ova koju je odredio ždrijeb. Hrvatska, Grčka, Latvija, Gruzija, Izrael, Malta. Atrakcija nula bodova. Nijedna atraktivna utakmica. Nijedna dobra utakmica. I onda dođe ta Grčka, loša do bola, jadna, spora, nikakva, užas nad užasima i umjesto da ih zgazimo i zabijemo im tri komada u prvom poluvremenu, “mi” dominiramo uzaludnim dodavanjima, “skrivamo” loptu, a svatko ti danas može uvaliti zalutali gol, što se, naravno, i dogodilo. A siroti engleski ćelozo je isto nasjeo njihovim sranjima, umjesto da ih je iskartonirao još na početku, čim su počeli sa svojim prljavštinama. Koliko je nogomet, u stvari, u kurcu i koliko je talac jedanaest fizički spremnih, a netalentiranih antinogometaša, dokazali su Grci baš 2004. kad su postali europski prvaci, kao najgora momčad kojoj je takvo nešto uspjelo s najjadnijom igrom ikada.
Nogometaši se uglavnom ponašaju smećarski, barem kad izađu na teren, a Grci su u tome daleko najgori, smeće, smeće, smeće!
Uglavnom, očajno su loši, a mi gubimo od njih, to sve govori…

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to OVO JE STRAŠNO!

 1. joghurt says:

  mogli smo imati slabiju skupinu, sa san marinom za gol razliku 🙂 ali da, u najlaksoj skupini kvalifikacija nismo ni prvi ni najbolji drugi, a traume su nam stvorili englezi koji nakon te utakmice vise nisu uopce odigrali dobru utakmicu. mozda ni tada nisu odigrali dobro koliko mi lose? a uplaseni izbornik ne moze stvoriti nadahnutu ekipu. pogotovo ako ih poslozi onako kako ne znaju igrati.

 2. terz says:

  Eh da, 2004. Odvratno… Oni su bili jebeni evropski prvaci…

 3. batica says:

  A ove pičke od naših nogometaša bi natjerao na Gelender, mater im jebem! 45 ili 100 tisuća funti tjedno, e!

 4. mukki says:

  OK, svi znaju kak ja dišem kad je najvažnija sporedna stvar na svijetu u pitanju, pa neću ništa komentirati 🙂

 5. p.o.s. says:

  Kad je Kelava u top formi, brani seronja Pletikosa koji u zadnih pet godina nije nigdje branio! Može branit jedino u Hajduku kak je loš…
  A i taj Bilić mi nikad nije bio simpa lik, uvijek neko pametovanje i filozofiranje…bezveznjak!

 6. imurat aka joghurt says:

  @pos – bilic je obolio od kompleksa hr izbornika, onog istog od kojeg je kranjcar bolovao kad mu nije modric igrao..a za pletikosu, pa nije prosao probu u celticu..u zemlji gdje ne postoji pristojan domaci golman, gdje bi skender bio u top 3…

 7. batica says:

  Kaj se tiče Bilića, ne da se ne slažem, nego se ne slažem. Frajer je odigrao svih sedam utakmica u Francuskoj pod blokadama od 1. do 90. minute. Nakon toga se toliko sjebao da mu je karijera završila i pogle kak danas hoda, nemre ni mali nogomet igrat, nego brani. Jedan od rijetkih ili jedini primjer nogometnog junaštva u Hrvata, onaj koji nije igrao najviše za sebe, nego za Hrvatsku.

 8. Pajo says:

  Sve ste ok zborili, ali nagrađivat takve ljige odlaskom na GELENDER ?

Comments are closed.