KOREJA

Baš su mi simpatični ovi Korejanci – igraju čisto, brzo i atraktivno i da – igraju, a ne seru! Pravi sportski, pošteni pristup – od sad navijam i za njih.
A zašto mi plaćamo pretplatu HTV-u, a oni ne prenose rukomet. Nego moramo slušati Filipa Brkića s njegovim mekanim L i totalnim nepoznavanjem rukometa. Kaže frajer za korejskog drugog golmana: “Ušao je u 40. minuti, a do tada nije skupio još nijednu obranu!” Isuse i Bože – nisam znao da se išta može obraniti dok sjediš na klupi. Mother of God! No, Filipček je još i dobar u usporedbi sa službenim spikerom – ne mogu vjerovat da su onog najiritantnijeg debila na svijetu Darka Janeša doveli u Split i još mu to i platili – užas! Nadam se da će ga Dalmatinci izdevetat kao onomad Dragu Ćosića i poslat ga natrag u Zagreb. K’o da nema duhovitih i rječitih Dalmatinaca koji bi to napravili stoput bolje od njega – i sigurno manje iritantno. Filip i Darko su iz LM – League of Morons.
I onda još vidim da su si političari (čuj zanimanja) povećali plaće – saborski zastupnik 16.900 + sve moguće beneficije. I onda mi se javi onaj tuljan Milanović koji kaže da se SDP-ovci odriču povećanja. Moš mislit! Kad su 2000. došli na vlast smanjili su saborske plaće za koliko ono – 2%? A otada su narasle još valjda 50%… Za koga glasat? HDZ? O, da – svakako… SDP? Još svakakije… Treće? Nema. Mislim da je jedini način da im se pokaže što mislimo o njima – bojkot izbora. Uvijek mi je u glavi onaj splitski grafit “Malo nas je, al smo govna!” A naši političari su best of the best of the best shits.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.