Dva kotača, dva dana

2 dana godišnjeg i planirana ahm… diverzifikacija (!) aktivnosti: jedan dan bike, drugi dan spori maraton (Dotrščina- Maksimir itd.), ali tijelo šalje signale i mijenja planove: lijevi aduktor (unutarnja strana koljena) je zafercerao par dana prije. Nema trčanja, a tijelo je Vrhovni Autoritet i pokorno ga slušam.

Dijeta: Deep Relief + hladni oblozi i striktno bicikl- proljetni obred(i) (može i Stravinski i Washington DC ekipa iz sredine 80-tih). Treba isprobati gume koje je nedavno montirao Špoljo.

Prvi dan: doma- Velika Gorica- Kravarsko- raskršće prije Pokupskog- Pisarovina- doma. Mirni dani na Clichyju za Millera, a miran dan u Vukomerečkim goricama i Pokuplju za mene. Lagano, ugodno, tura s dosta malih uspona i spusteva, pogođena muzika u ušima. Kupa kod Lasinje izgleda nekako snuždeno i ne tako moćno kao inače.

Drugi dan: doma- Sljeme- Oroslavje- Bedex- Mače- Zlatar- Marija Bistrica- Laz- Kašina- doma. Proljeće u pogonu- Zagorci po vrtovima, penzići po vikendicama, Presečki busevi razvažaju školarce, masovno farbanje grila i ograda/rezanje živica- akcija!; cca. +18.

Na Lazu podsjetnik na nadnaravne scene s Blaterse 2011.: jogging u 4 (ili kad već) ujutro u ambijentu a la Irkutsk, Zelina je još jako daleko, Chicaru padaju hlače, Bojan se u bunilu vraća u suprotnom smjeru, ralica nije prošla ali Sopina Ugostiteljski Obrt d.o.o. je na cesti, Sablja govori nekaj o presvlačenju u suhu robu, ruke zebu…

Zdravstveni karton? Bez dramatiziranja. Ove godine su bitni samo Že100ko i V140+ (preliminarno o terminu… hm… recimo… početak srpnja? Ja bih radije u lipnju ali valjda neki zainteresirani idu i na Velebit u ligi, pa izbjegavamo koliziju i forsiramo fleksibilnost i kooperaciju…) i nadam se da će noga biti OK do 30.3. A što se može… koliko god ne forsiraju, i mediokriteti tu i tamo podlegnu lakšoj ozljedi (dr. Chivacus veli da će sve biti OK, pa vjerujmo mu).

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Dva kotača, dva dana

 1. batica says:

  Ma, aduktor je kurac! Nego, krenite na V140+ taman kad je termin stotke (Karlobag-Starigrad) pa bi bilo fora da se sretnemo u suprotnim smjerovima…

 2. mukki says:

  Hm, možda bi to bilo malo preprovokativno 🙂 a i mislim da ima ljudi koji bi na oba dva događaja. Bumo vidli, ne…

 3. batica says:

  Mda, Pandža bi sigurno na oba…

 4. p.o.s. says:

  Suha roba na Blatersi ko dobiral na Bingu 🙂

 5. p.o.s. says:

  dobitak a ne dobiral!

Komentiraj

E-mail adresa neće biti objavljena.