Plan

Ne znam ni sam tko kod mene dobija u igri spontano vs planovi, ali u glavi za sada za 2013. igraju: Že100ko II, Istra 100 milja, GPP, Traversa, V140+ O))) (to mi je godišnje hodočašće), 1-2 rutinska cestovna maraton klatarenja i Blatersa. Jaka godina na papiru.
Učka mami ali vidjet ćemo kako se uklapa u shemu. Imam sve Risnjak ultre od 2006. ali zbog GPP-a sljedeće godine nije 100%.
A ništa… čuvati tetive i mišiće, istovremeno stisnuti zube i nabaciti osmijeh i krenuti.
Naravno, milijun stvari može utjecati na sve te planove, ali ovo je lista želja (ah da, moram i završiti dvije Faulknerove knjige, voziti bike i jesti manje čokolade).

Nije novost da su mi u-t-r-k-e prije dosta vremena postale manje zanimljive i da preferiram underground, pa mi je i plan takav kakav je. Također nije ni tajna kako mi je „self-support“ shema trčanja/trek/traila najprihvatljivija. Mislim, općenito bih ukinuo sve okrepe na SVIM (cestovnim, brdskim, što već) trkama ispod 30 km, natjerao trkače da se sami kao dio taktike brinu za iće i piće i maknuo tu dozu ležernosti i komocije. Ne šalim se.

Inače, prioritet naravno imaju GPP i V140+ O))) tako da Že100ko II i 100 milja Istre nekako promatram kao treninge i pripremu za pravu stvar.
Staza za Že100ko II će biti ista, a o terminu naknadno preko matične stranice.
V140+ O))) je negdje u srpnju, također bez ikakve posebne organizacije iako je vrlo vjerojatno da će opet biti tranzicije u Baškim Oštarijama. Naravno, tvrdoglav sam i na to idem makar i solo. Ove godine me Sablja pratio na d(r)ugoj dionici od Baških Oštarija do Senja i to je bilo genijalno; društvo na svakom dijelu staze je dobrodošlo i sljedeće godine. Total željeno vrijeme naravno U/cca 29.00 h što je totalno izvedivo.

Vidimo se na Žbevnici, Strugama, Skradskom vrhu ili Ponikvama.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Plan

 1. seti says:

  teško ćeš još nešto spontat u ove jake planove

 2. batica says:

  Zakaj ti, skočimišu, ne smiješ jesti čokoladu? Morti si se zdebljal? 😀

 3. mukki says:

  @ mnogoimenauskas: Napisao sam samo da moram jesti manje čokolade, a ne da se je moram odreći :).
  @seti: da, lista želja je dugačka.

 4. Jeans Jazz says:

  Nadam se da ćeš organizirati nešto bez ića i pića, al da želiš biti ultimativan poradi svih utrka, e, mojne! Jer meni odgovara da niš ne nosim na sebi – u ljeti dovoljne bugarke – u zimu tajce, kapa po potrebi itd. – nije problem taktike i organizacije, to se sve sredi, već ne želim osjećati nikakav teret – želim da mi je prioritet priroda oko mene, svjež zrak i muka, ako joj dozvolim da se tako osjećam. Pretežno trčim da to bude “slobodno”, ležerno i ako je moguće neko društvance.
  Moje mišljenje, al bez ikakvog nametanja obzirom da si se institucionalizirao u ovim vodama – previše trka znači i manje underground 😉

 5. batica says:

  Jazz, is it me ili ti opet ništa nisi skužio 😀

Komentiraj

E-mail adresa neće biti objavljena.