Trčanje
Trčanje

Još jedno nestandardno kolo, prvo smo trčali kratku dionicu, onda slijedi bicikl i onda duže trčanje. Nekada je netko rekao da se tako pogoduje biciklistima. Ne znam što biciklisti misle o tome, meni je zbunjujuće, ali ne mogu reći da mi ne odgovara.

Trčanje
Krećemo u kratki (1km) krug trčanja, ne guram se u prve redove. Gužva je, no šljunčana plaža će napraviti prvu selekciju. U velikim skupinama utrčavamo u prostor tranzicije i vjerujem da sucima nije bilo lako na upisu.
Time: 0:04:08

Bicikl
Bicikl

Bicikl
Pomalo sam ljut na sporost kojom zakopčavam kacigu. Zbog rukavica malo teže pogađam kopču, no to nije sve, kada pređem liniju tranzicije, na bicikl se penjem kao penzioner. Nema nikakvog “letećeg” uzjaha i brzog starta. 🙁
Obzirom da smo utrčali u većoj skupini, tako i izlazimo iz tranzicije. U toj gužvi radim grešku u usponu na nasip. Usporavam jer mi je vozač ispred bio preblizu, što rezultira time da nisam uspio savladati uspon na nasip, a dodatno sam nogom udario u kotač natjecatelja iza mene, te tako omeo i njegov uspon.
Do uspona sam bio blizu Paule V., koja mi na nasipu bježi. Priznajem da je moja blatna ovogodišnja partnerica opako dobra na biciklu. Hvatam zavjetrinu nekog drugog biciklista i pokušavam što duže ostati iza njega. Ostali smo zajedno do kraja, povremeno hvatajući sporije bicikliste, a povremeno smo bivali uhvaćeni od bržih. Staza je bila lagano blatnjava, dovoljno da dobijemo lijepe točkice po licu. Nadam se da ćemo imati i neko “ekstremnije” kolo do kraja sezone.
Time: 0:26:18

Trčanje
Trčanje

Trčanje
Na dugom trčanju osjećam umor od bicikla. Ipak mi je draže da je na kraju kratko trčanje. No, uspijevam uhvatiti neke brže bicikliste. Uspijevam uhvatiti i Paulu, koja je napravila dobru razliku na biciklu, a uspijevam uhvatiti i Tićmu, s kojim trčim zajedno drugu polovicu staze. Iz čistog “preseravanja” ga ostavljam u zadnjih 50-ak metara. 🙂 Kao da mu još uvijek ne mogu oprostiti “razvaljivanje u Poreču”.
Time: 0:16:29

Total time: 0:46:55
Avg HR: 155
Max HR: 168

Još jedna lijepa ligaška utrkica, nakon koje slijedi lijepo iznenađenje. Chicar mi je za vrijeme trčanja oprao bicikl. Puno hvala. 🙂 Nakon čaja krećemo u istraživanje staze za 2. kolo Mrak Kombinacije. 🙂

Raspis:
Raspis

Rezultati:
Rezultati