Großfeldsiedlungbad

Već dugo nisam pisao o bečkim bazenima, jer nisam posjećivao nove. Nadam se da niste pomislili da sam ih sve obišao. Bio sam koncentriran na skupljanje vodenih kilometara i išao sam tamo gdje mi je bilo najbliže, najbrže i gdje mi je odgovaralo radno vrijeme.
Zanimljivo da ovako velik grad s mnoštvom bazena nema noćno plivanje.

Großfeldsiedlungbad je svojim interijerom isti kao Brigittenauerbad ili Simmeringerbad. Već sam spominjao, postoji par tipova bazena, obzirom na unutarnje uređenje i teško bi prepoznali o kojem se bazenu radi da vas netko dovede zatvorenih očiju.

Ovo mi je ujedno i prvi trening nakon MoraviaMana. Prošlo je više od mjesec dana kad sam zadnji puta plivao, ako ne računam „brčkanje“ u Atlantiku. Preplivao sam 1,5 km i osjetio razliku u odnosu na razdoblje prije MoraviaMana. Osjećam da mi koordinacija nije dobra kao ranije, kao da idem sporije kroz vodu, više tonem, nema one snage koja vuče. Razmišljam da plivanje radim jednom u tjedan ili dva. Nemam cilj vezan za plivanje, pa čisto da održavam tehniku, bez nekakvih posebnih ambicija. Probat ću se koncentrirati na trčanje i bicikl, dok je lijepo vrijeme.