IronLady Iva S. i Zohar
Žohar nagovara IronLady Ivu da se skine i pridruži natjecanju

Na ovo kolo je došao nešto manji broj natjecatelja. Napravljena je promjena u tranziciji. Sada svi natjecatelji imaju jednaki put u tranziciji.

Domaći (sportski) celebrities su prepoznali veličinu i značaj ove utrke, pa su se došli pokazati. Na moj poziv je došla i IronLady Iva Š. pogledati o kakvom se to eventu radi.

Trčanje
A kaj reći, bežali smo k’o zečevi.
Time: 0:15:36

MTB
Prvu polovicu sam vozio sam na nasipu, pokušao sam uhvatiti grupu ispred mene, ali nije išlo, onda dolazi visoki biciklist iza kojeg se pokušavam ubaciti, te ometam Mirjanu K., koja ga je pratila. Javila se, pa sam nastavio iza nje. Ona preuzima vodstvo grupe na silasku s nasipa, a na izlasku iz šumice, na usponu na mali nasip, pretjećem visokog biciklista. Na polovici asfaltne šetnice, na otoku, Mirjana me pušta naprijed i pri tome me ne uspijeva pratiti, no tu me dostiže druga grupa, u kojoj je Luka F., te po izlasku s otoka odmičemo ostatku. Tako je to bar bilo iz moje perspektive.
Luka i ja nastavljamo uglavnom sami, sve do ceste, gdje počinjemo loviti grupu mlađih natjecatelja, te ih uspješno pretjećemo do tranzicije.
Neno nije sudjelovao u utrci, nego nam je davao potporu uz stazu.
Nema grčeva, sve super.
Time: 0:26:40

Trčanje
Na trčanje krećem s Lukom. Zadovoljan sam s rezultatom.
Time: 0:04:49

Vidimo se na slijedećem kolu!

Total time: 0:47:05
Avg HR: 169
Max HR: 181

Raspis:
Raspis

Rezultati:
Rezultati

Blogs/web:
X-duatlon, 3. kolo – by Andrej Vištica
Reze i meze 3. kola – Viktor Sarić