Mirjana K. i Žohar trče po plaži

Prva polovica “Dana grijeha” (Božić) je iza nas. Osjećam da sam težak i sve mi je teže trčati. Nije to samo zbog hrane. Već jedno duže vrijeme imam problema s motivacijom. To zaslužuje jedan duži tekst, no, ukratko, nakon završetka MoraviaMan-a, nemam nikakav poticajan (sportski) cilj. Tu sam jedino zbog malo blatne avanture i radoznalosti.
A radoznalost je potaknuta inovativnošću organizatora, pa je tako, ovo kolo startano s prigodnom raketom. Prije toga je dodijeljena nagrada za točno prognoziranje broja natjecatelja.

Trčanje
Na trčanju nije bilo ništa posebno, osim što je jedna veća grupa (više od 12), u kojoj sam bio i ja, promašila izlaz iz šumice te napravila skraćenje od par desetaka metara. Trčanje po plaži je i dalje zahtjevno, ali nekako sam se naučio na to. Da nije hladno i oblačno, da je pješćano, bilo bi romantično.
Time: 0:15:23

Mirjana K, Milan P. i Žohar voze MTB

MTB
Na biciklu sam bio u grupi s Mirjanom K. i Milanom P. Osim što smo davali smjene, bili smo si i potpora u trenucima krize. Vožnja po nasipu, ali i drugim dijelovima je ostavila lijepe blatne pjegice na licu i ostatku opreme. Svako kolo ima neku svoju posebnu čar. Na kraju biciklističkog dijela smo dostigli jednu manju grupicu.
Time: 0:26:27

Trčanje
Zadnje trčanje mi je bilo prilično teško, tako da mi je manja grupica pobjegla, zajedno s Mirjanom, ali sam se zato do zadnjeg metra “borio” s Milanom i uspio završiti prije njega. 🙂
Time: 0:04:59

Okrijepa
Okrijepa je standardno dobra i krijepi ne samo tijelo, nego i duh. 🙂 Ovom prilikom zahvaljujem našoj ovogodišnjoj kuharici Suni na toploj juhi i čaju. Suna, želim ti brz i bezbolan porod, te puno sreće u novoj ulozi. 🙂

Total time: 0:46:49
Avg HR: 166
Max HR: 178

Raspis:
Raspis

Rezultati:
Rezultati

Web:
Funfte runde ili half way to go! – by Vitja

Video:
V. kolo X duatlon lige 2012/13.avi