11. zimska liga Lagvić – 7. kolo

Skupljam zadnje ovogodišnje kilometre. Nadam se i da će ovo biti početak mojih priprema za slijedeću godinu. Stalno cvilim, ali motivacija mi je nikakva. Nemam poticajan cilj za slijedeću godinu. Već sam prijavio dvije utrke (Bečki maraton i Bečki half IM), no, ne mogu reći da se radi o izazovu, više o “odrađivanju” redovnih utrka.

Nakon prvog kilometra uviđam da današnja utrka neće biti jedna od boljih. Opravdavam se činjenicom da sam se jučer “potrošio” na kros duatlonu.
Polako me pretjeću drugi trkači, a ja sve češće počinjem hodati. Takva situacija traje par kilometara, dok me nije dostigao Mario Polario, te nastavljam s njim u laganom čavrljanju. Predlažem da štedimo dah, ali imamo si puno toga za reći, pa jezičine rade. U tom razgovoru, um se zabavlja, a tijelo odrađuje svoj posao. Nije ni bio problem u tijelu, nego je slabost došla iz softvera (eng. software).
Lijepo se mi zapričali i eto nas uskoro kod Tomislavovog doma, a tu na uzbrdici ostavljam svog pratitelja i u kompetitivnom duhu pokušavam napraviti dobru završnicu, iako trčim već više od sat vremena i nisam zadovoljan rezultatom.
Unatoč svemu, stižem 32. od 70 natjecatelja.

Distance: 9,2 km
Time: 1:03:02
Avg HR: 155
Max HR: 171
Avg pace: 6:51 min/km

Na nižem linku možete vidjeti zanimljivosti o stazi, ligi, sudionicima, …
11. zimska liga Lagvić

Rezultati:
Rezultati

Web:
LAGVIĆ, 7. KOLO