Evo i zadnje ovogodišnje (2011.) utrke. Zadnji ovogodišnji kilometri.
Maglovito jutro, temperatura oko 0°C. Standardan broj natjecatelja. Zanimljivo mi je da na ligu dolaze i natjecatelji iz susjedne Slovenije. Čovjek je “potegnuo” iz 56 km udaljenog mjesta, da bi s nama uživao 50-ak minuta. Svaka čast. Po meni, dokaz da ovi prostori trebaju ovakvu ligu. 🙂

1. trčanje
U ovosezonska tri kola na kojima sam nastupio, ovo mi je bilo najbrže trčanje. Koliko god ja bio zadovoljan, Zoran B. me je sasvim pristojno “dobio” na trčanju. Možda bi se malo “šparao” da je nakon toga morao voziti bicikl, no to je napravio njegov partner iz “štafete”.

Bicikl
Staza je ovaj puta bila manje mokra. Lokve su bile manje te je bilo nešto lakše voziti. Na biciklu sam imao par pretjecanja, no i ovaj put me je vodeća trojka “iberrundala”. Ovoga puta nešto ranije nego prošli puta. Milanu P. se probušila guma, pa je odustao od utrke. Mogao je normalno gurati bicikl po stazi i vjerojatno ne bi bio zadnji.
Glede mog učinka, ovo mi je najbrži biciklistički krug, ako gledamo prosječnu brzinu. U prvom nastupu sam zabunom skratio stazu za 500 metara, pa se taj učinak ne vidi na ukupnom vremenu. Vozio sam bez zavjetrine.
Tijekom vožnje sam na nasipu vidio veliku skupinu trkača koji imaju dugački trening. To su moji sutrkači iz AK Sljeme i adidasove škole trčanja. 🙂

2. trcanje
Odličan prosjek od 4:44 min/km. Isto kao na 1. kolu, ali uz manji prosječni puls (167 vs 161).

Nakon trčanja okrjepa i druženje. 🙂

Total time: 0:52:58
Avg HR: 156
Max HR: 167

Raspis:
Raspis

Rezultati:
Rezultati