Prvo trčanje - pretjerao sam sa zaštitom od hladnoće
Prvo trčanje – pretjerao sam sa zaštitom od hladnoće

Današnje kolo nije obećavalo ništa posebno. Bez blata, bez snijega, bez kiše ili bilo kakve druge nepogode, gotovo da je bilo dosadno. No, ništa nije crno. Zapravo je bilo neko sivo, oblačno vrijeme, što je cijelom događaju dalo neku svjetliju notu.

Trčanje
Ovaj puta sam došao na vrijeme, što znači da sam imao dovoljno natjecatelja oko sebe, što je pozitivno utjecalo na motivaciju. Na žalost, moju prošlogodišnju partnericu Mirjanu K. (aka Serverov hub-by) sam prerano “skinuo” s liste, jer sam na zadnjih par natjecanja primjetio da je dosta brža (na trčanju) od mene, pa ju nisam ni pokušao pratiti ili nedaj bože imati ideju da joj budem zec.
Time: 0:14:55

Bicikl
Miki je očigledno imala nekih poteškoća, pa sam ju prestigao i došao prije nje u tranziciju. Bez puno razmišljanja sam nastavio dalje, pokušavajući uhvatiti natjecatelje koji su bili malo ispred mene. Tek na nasipu uspijevam dohvatiti natjecatelja za kojeg mi se čini da bi mi mogao biti koristan. S dosta napora ga pratim te nakon nekog vremena puštam da ode. Jednostavno sam se preforsirao, potrošio i nije više išlo. Nakon toga me pretjeće par natjecatelja, dok me nije prošao i jedan iza kojeg se Mirjana šlepala. Prihvaćam to kao priliku i pokušavam ih pratiti. U tome relativno uspijevam do silaska s nasipa. Tu sam morao ranije usporiti, jer mi kočnica i dalje ne radi 🙁 što je njima bila prilika za bijeg, koji kasnije nisam mogao nadoknaditi. Razlika između Mirjane i mene je rasla, dok ju nisam izgubio u daljini. Bio sam prilično potrošen, tako da me je još nekoliko natjecatelja prestiglo prije povratka u tranziciju.
Time: 0:28:11

Drugo trčanje
Drugo trčanje

Trčanje
Noge su bile teške, no svejedno uspijevam otrčati zadnji kilometar ispod 5 minuta. Onaj šoder (šljunak) me sve više živcira. 🙁
Time: 0:04:22

Total time: 0:47:28
Avg HR: 160
Max HR: 174

Okrijepa
… standardno dobra. 🙂 Sve pohvale kuharici Ani B.. Nemojmo zanemariti ovaj trud, bez kojeg bi nam bilo hladnije. Ovaj puta je bilo i kobasica, ali ih nisam probao. Povećana startnina je ipak opravdana. 🙂

Raspis:
Raspis

Rezultati:
Rezultati