Döblingerbad

Döblingerbad se nalazi u 19. bezirku (okrugu). Taj okrug slovi za otmjen i skup dio grada. Zgrade su ovdje drugačije. Imaju vrtove, odlično dizajnirano, prilagođeno stanarima koji mogu platiti ekskluzivu. Podsjeća na brežuljkasti dio Zagreba. 🙂
Dolazak do bazena je trajao duže od očekivanja, jer sam se “malo” pogubio, no to mi je dalo priliku da vidim ljepotu tog dijela grada.

Plivalište ima otvoreni i zatvoreni dio. Svlačionica je zajednička, tako da se koriste posebne kabine. Ormarići se zatvaraju s chipovima. Ovdje nemaju čitač chipova, pa sam morao na recepciju da mi očitaju u kojem sam ormarići ostavio stvari, jer sam nakon plivanja zaboravio. 🙁 To im nije bilo teško i nitko se nije ljutio.
Posebno bih naglasio da su u svlačionici četiri stola za prematanje male djece te jedan kinderbed. Plivalište ima namjeru biti orijentirano mladim obiteljima s djecom. Kao i mnoga druga plivališta i ovo ima mali restoran te ležaljke.

Sezona plivanja (za mene) je počela još prošli tjedan. Za slijedeću godinu “podižem letvicu”, pa treba početi s plivanjem što ranije. Primjećujem da mi je plivačka forma pala nakon ovog produženog odmora.
Također se nadam da ću uspjeti doći u Zagreb na koji sat tehničke poduke.
🙂